Czasami siła tkwi w prostocie.
Mało składników, ale łączą się one ze sobą doskonale.
Szybko, prosto i przede wszystkim smacznie!
Do tego świeża bagietka albo pieczywo domowej roboty, i jest pysznie!
Zapraszam.
Składniki:
2 garście roszponki
1 kulka sera mozarelli
6-7 suszonych pomidorów w oliwie
1 łyżeczka oleju lnianego
Wykonanie:
Do miski wrzucić opłukaną i osuszoną roszponkę.
Ser mozarella pokroić w kostkę, suszone pomidory wg uznania.
Wszystko razem wymieszać z olejem lnianym.
Podawać ze świeżym pieczywem.
Ciekawa propozycja
OdpowiedzUsuńWygląda bardzo zachęcająco.
OdpowiedzUsuńApetycznie się prezentuje
OdpowiedzUsuńSuper przepis
OdpowiedzUsuńApetycznie się prezentuje
OdpowiedzUsuń