Jedne i drugie bardzo mi smakowały, często zajadam się przekąską w tej postaci, czy to do filmu, czy w pracy, czy też w wolnej chwili z rodziną.
Wafle możemy jeść bez żadnych dodatków, lub przyrządzić sobie z nich zdrowe kanapki, z twarożkiem, szynką, warzywami, konfiturą lub innymi ulubionymi dodatkami.
Ja ostatnio przygotowałam sobie wafle na śniadanie z sałatą, szynką szwarcwaldzką, pomidorkami koktajlowymi i twarożkiem. Były pyszne.
Jedno opakowanie składa się z trzech mniejszych, a te mniejsze świetnie sprawdzają się do pracy, szkoły lub na wycieczkę :).
To kto chętny? :)
Polecam bardzo szczerze :).
Solone wafle kukurydziane:
Składniki:
Pełnoziarnista kukurydza 51%, grys kukurydziany, sól morska 0,75%
Wafle to produkt bezglutenowy, posiadają niską zawartość tłuszczu oraz węglowodanów prostych, produkowane są z najwyższej jakości kukurydzy i mają wysoką zawartość błonnika (7,2%).
Mała paczka składa się z siedmiu cienkich wafli.
Wafle ryżowe naturalne:
Pełnoziarnista kukurydza 51%, grys kukurydziany, sól morska 0,75%
Wafle to produkt bezglutenowy, posiadają niską zawartość tłuszczu oraz węglowodanów prostych, produkowane są z najwyższej jakości kukurydzy i mają wysoką zawartość błonnika (7,2%).
Mała paczka składa się z siedmiu cienkich wafli.
Wafle ryżowe naturalne:
Też je miałam i były pyszne.
OdpowiedzUsuńwygladaja przepysznie :)
OdpowiedzUsuń